KL Workshopdag

Lieve KL-family,

WE MOGEN WEER DANSEN!🎉🎉🎉

Het is alweer even geleden dat we elkaar hebben gezien, of jullie hebben bericht. Het blijft een aparte periode, maar we hopen dat jullie deze periode gezond en voldaan doorkomen.

Desalniettemin volgen wij de ontwikkelingen op de voet en missen we jullie, meer dan jullie weten. De lessen, gezelligheid en jullie aanwezigheid vooral.

We hebben groen licht gekregen van de overheid en daarom organiseren wij op 4 juli aanstaande Urbankiz workshops in het park.

De volgende workshops bieden wij aan:

  • 14:00 – 15:15 Inter/Advanced
  • 15:30- 16:45 Intermediate 1
“KL Workshopdag” verder lezen

Belangrijk bericht omtrent de Kizomba Lessen | Coronavirus Update 24 maart 2020

Beste cursist,

Het blijven spannende en onzekere tijden door de uitbreiding van het Coronavirus en de persconferentie van gisteren. Daarom hierbij een update over de lessen en bootcamps bij Kizomba Lounge:

De gezondheid en veiligheid van onze cursisten en leraren gaan boven alles en we volgen uiteraard de adviezen en maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken.

De toespraken van onze minister president en minister Grapperhaus waren verhelderend.

De bestaande maatregelen worden verder aangescherpt om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk veilig door deze periode heen komen.

Voor Kizomba Lounge betekent dit, dat wij de lessen, bootcamps en events zullen opschorten tot minimaal 1 juni.

In de tussentijd zullen wij kijken of het mogelijk is om jullie op een andere manier te blijven uitdagen. Hebben jullie hier nog ideeen over, houd ons dan op de hoogte.

“Belangrijk bericht omtrent de Kizomba Lessen | Coronavirus Update 24 maart 2020” verder lezen

Gratis Kizomba Oefen Sessie

Kizomba Lounge organiseert Gratis oefensessies voor iedereen die Urban Kiz wil oefenen in een ongedwongen ontspannen sfeer.

Gratis Kizomba Oefenen voor IEDEREEN

Iedereen is dus ook echt iedereen. Niet alleen de cursisten van Kizomba Lounge zijn welkom. Ook cursisten van andere scholen, vrienden, vriendinnen, ooms, neven, nichten, tantes, mama’s, papa’s, schoonmoeders, exen.

Iedereen kan gratis Urban Kiz komen oefenen.

Eerstvolgende Gratis Kizomba Oefen Sessie

Datum: Zaterdag 8 februari 2020
Locatie: Tidemanstraat 80 te Rotterdam
Tijd: 17:00 – 21:00 u

Principe Van Een Taxidanser

English version below! Or Click Here

Er blijft veel onduidelijkheid over het fenomeen taxidanser, waardoor er onbegrip en negativiteit ontstaat onder de gasten. Daarom willen wij uitleggen wat je (bij Kizomba Lounge) van een taxidanser kan verwachten.

Een Taxidanser Is Extra Service

De taxidansers zijn niet verplicht om de gasten langs de kant te vragen om te dansen. Dit gebeurt echter veelal wel! Zie dit als extra service.

Zoals het bij een “echte” taxi gaat kun je van een taxichauffeur niet verwachten dat hij iedereen op straat tegenhoudt om te vragen of ze een ritje nodig hebben. Zo ook niet van een taxidanser.

Oorspronkelijk Doel Van Een Taxidanser

“Principe Van Een Taxidanser” verder lezen

Prijswijziging Kizomba Lessen per 1 april 2018 + Regels KortingenProgramma

Vanaf 1 april 2018 zullen de prijzen van de Kizomba Lessen wijzigen. De reguliere lessen zullen voortaan € 55,00 per maand zijn.

KortingenProgramma Kizomba Lessen

Wij maken van dit moment meteen gebruik om de Kizomba Lounge KortingenProgramma te introduceren:
Korting – Meer Korting Bij Meer Maanden Lessen

 Vooruitbetalen Totaal Besparing  Extra
1 Maand 55 Euro 0  Geen
2 Maanden 105 Euro 5 Euro Geen
3 Maanden 140 Euro 25 Euro  50% Korting

NB:
Bij vooruit betalen van 3 maanden heb je recht op 50% Korting op 1 Bootcamp naar keuze. “Prijswijziging Kizomba Lessen per 1 april 2018 + Regels KortingenProgramma” verder lezen