Belangrijk bericht omtrent de Kizomba Lessen | Coronavirus Update 24 maart 2020

Beste cursist,

Het blijven spannende en onzekere tijden door de uitbreiding van het Coronavirus en de persconferentie van gisteren. Daarom hierbij een update over de lessen en bootcamps bij Kizomba Lounge:

De gezondheid en veiligheid van onze cursisten en leraren gaan boven alles en we volgen uiteraard de adviezen en maatregelen van de Nederlandse regering om de verspreiding van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken.

De toespraken van onze minister president en minister Grapperhaus waren verhelderend.

De bestaande maatregelen worden verder aangescherpt om ervoor te zorgen dat we gezamenlijk veilig door deze periode heen komen.

Voor Kizomba Lounge betekent dit, dat wij de lessen, bootcamps en events zullen opschorten tot minimaal 1 juni.

In de tussentijd zullen wij kijken of het mogelijk is om jullie op een andere manier te blijven uitdagen. Hebben jullie hier nog ideeen over, houd ons dan op de hoogte.

“Belangrijk bericht omtrent de Kizomba Lessen | Coronavirus Update 24 maart 2020” verder lezen

Gratis Kizomba Oefen Sessie

Kizomba Lounge organiseert Gratis oefensessies voor iedereen die Urban Kiz wil oefenen in een ongedwongen ontspannen sfeer.

Gratis Kizomba Oefenen voor IEDEREEN

Iedereen is dus ook echt iedereen. Niet alleen de cursisten van Kizomba Lounge zijn welkom. Ook cursisten van andere scholen, vrienden, vriendinnen, ooms, neven, nichten, tantes, mama’s, papa’s, schoonmoeders, exen.

Iedereen kan gratis Urban Kiz komen oefenen.

Eerstvolgende Gratis Kizomba Oefen Sessie

Datum: Zaterdag 8 februari 2020
Locatie: Tidemanstraat 80 te Rotterdam
Tijd: 17:00 – 21:00 u

Principe Van Een Taxidanser

English version below! Or Click Here

Er blijft veel onduidelijkheid over het fenomeen taxidanser, waardoor er onbegrip en negativiteit ontstaat onder de gasten. Daarom willen wij uitleggen wat je (bij Kizomba Lounge) van een taxidanser kan verwachten.

Een Taxidanser Is Extra Service

De taxidansers zijn niet verplicht om de gasten langs de kant te vragen om te dansen. Dit gebeurt echter veelal wel! Zie dit als extra service.

Zoals het bij een “echte” taxi gaat kun je van een taxichauffeur niet verwachten dat hij iedereen op straat tegenhoudt om te vragen of ze een ritje nodig hebben. Zo ook niet van een taxidanser.

Oorspronkelijk Doel Van Een Taxidanser

“Principe Van Een Taxidanser” verder lezen